A+ A A-

Mosesell FUSIÓ negocis

Aquesta oferta combina els serveis de telefonia mòbil, banda ampla, telefonia fixa, gestió fiscal, gestió laboral, i pàgina web:

Mosesell Fusio negoci- Telefonia mòbil: Us oferim els serveis de telefonia mòbil de ION MOBILE, sense permanència, sense enganys ni cobraments extranys, sempre escoltan-te, amb mòbils lliures, màxima cobertura, i on ho pots tenir tot sota control amb la App per a Smartphones.

- Telefonia fixa: Us oferim els serveis de telefonia fixa de PanaVoIP, amb solucions de comunicacions mitjançant IP amb un alt rendiment en el ràtio qualitat/preu.

- Banda ampla: Us oferim servei de banda ampla d'internet, amb un nou sistema sense línia telefònica, sempre rebreu la velocitat contractada sense interrupcions ni variacions en la velocitat.

- Gestió fiscal i laboral: L'assessorem i tramitem les gestions empresarials, simplificant les tasques que no són pròpies del seu negoci.
Amb els nostres sistemes de comunicació directa i online, la connexió entre el client i l'assessor és més ràpida i còmoda.

- Pàgina web: Li realitzem una pàgina web corporativa, una pàgina professional al Facebook, i una pàgina professional al Google+, per a donar a conèixer el seu negoci al món sencer, amb l'objectiu d'augmentar els seus clients, i, per tant, els seus ingresssos.

Amb un 10% de descompte vitalici al contractar tots els serveis esmentats!